coalfamily:

Chraňte se před obchodními riziky! Jak to dokážete díky HELIOS iNuvio a CreditCheck?

V dnešní uspěchané, dynamické době a tlaku na obchodní výsledky je rychlost a přesnost rozhodování klíčová. Jedním z největších rizik, kterým malé a střední firmy čelí, jsou finanční problémy obchodních partnerů. Chcete-li eliminovat rizika špatných obchodních rozhodnutí, informační podnikový systém HELIOS iNuvio přináší zásadní řešení, jakými je i modul CreditCheck.

Jak CreditCheck funguje?

Modul CreditCheck integrovaný do systému HELIOS iNuvio umožňuje firmám okamžitý přehled o finančním zdraví jejich obchodních partnerů. Pomocí jednoduchého přehledu dokáže zkontrolovat exekuce, dluhy či jiné finanční problémy dané společnosti a barevně je rozdělit podle míry rizika:

  • zelená = obchodujeme
  • oranžová = pozor na detaily
  • červená = radši ne

„CreditCheck vám jedním kliknutím dá přehled o dluzích, exekucích nebo finančních problémech partnerů. Můžete se rychle rozhodnout, jestli jít do spolupráce, nebo se radši stáhnout,“ upozorňuje Tomáš Nývlt, Team leader implementačního týmu naší společnosti coalios. „Toto hlídání se dnes už nevyplatí ignorovat – konkurence nespí a tyto informace mohou ušetřit spoustu problémů a financí,“ dodává se vztyčeným prstem na ruce Tomáš Nývlt.
 

Jak CreditCheck zjednodušuje práci?

HELIOS iNuvio kombinuje rychlost a přehlednost. Díky jeho integraci nemusíte složitě hledat finanční zprávy na různých platformách. Systém shromažďuje vše na jednom místě, šetří váš čas a zajišťuje bezpečné obchodní rozhodování. „Díky integraci s HELIOS iNuvio nemusíte složitě hledat a ověřovat informace na více místech. Vše máte přímo v ERP systému a rozhodnete se během několika minut. Ušetří vám to čas a starosti,“ zdůrazňuje Tomáš Nývlt.

Systém HELIOS iNuvio nejenže chrání vaše podnikání před riziky, ale také vám poskytuje nástroje pro efektivní správu celé firmy. Je to ideální volba pro společnosti, které chtějí mít komplexní kontrolu nad svými daty a operacemi.

Získejte konzultaci zdarma a zjistěte, jak vaší firmě HELIOS pomůže!

Máte zájem o podrobnější konzultaci, jak vám HELIOS iNuvio může pomoci se zefektivněním obchodních procesů a ochranou před finančními problémy partnerů? Kontaktujte nás ještě dnes a náš specialista Jakub Cvejn vám rád ukáže, jak by toto řešení mohlo prospět i vaší firmě.

Zajímá vás více o tom, jak HELIOS iNuvio a CreditCheck chrání vaši firmu? Kontaktujte nás pro nezávaznou konzultaci!


Zpět na výpis 17. 10. 2024