coalfamily:

Nastal čas na změnu podnikového systému ERP? Nikdy není pozdě!

Trápí vás neefektivní správa objednávek a chyby v dokumentacích?

Tým naší společnosti najdete ve stánku č. 6, kde vám mimo jiné poradíme, jak na změnu podnikového systému. V rámci Czech On-line Expo 2023 Vám představíme unikátní napojení Vašeho HELIOSu do světa e-commerce prostřednictvím našeho coalshop connectoru. Více Vám představíme osobně od 22. do 23.2.2023 v Praze.

Všechny společnosti by si měly v první řadě uvědomit, že čím dříve vyřeší otázku informačního systému, tím méně bude IT infrastruktura brzdit jejich růst a rozvoj! Před každou změnou podnikového systému je důležité si připravit analýzu hladkosti a chybovosti firemních procesů. Nebojte se zapojit klíčové uživatele, manažery, IT oddělení, případně koncové uživatele.

S výše zmíněnou analýzou se nebojte obrátit na některého ze zkušených implementačních partnerů, ideálně na nás! J Jsme totiž zajisté tou správnou volbou posunout Vaše podnikání zase o kus dál a podílet se na úspěších Vašeho podniku. Dle výsledků výše zmíněné analýzy se zkuste společně zamyslet nad situacemi, které najdete níže:

  • Současné systémy začínají být zastaralé, nebo nepodporované. Jejich dodavatelé ukončili činnost, případně nechtějí systém rozvíjet a přidávat legislativní změny.
  • Stávající systém neumožňuje uživatelské úpravy formulářů, exportů, nebo zobrazení dat. Změnilo se Vám logo, potřebujete vystavit faktury v jiném jazyce – nelze.
  • Nedostává se Vám dostatečné podpory od stávajícího dodavatele. Opravy trvají dlouho a zákaznické úpravy jsou téměř nemožné.
  • Nepropojenost stávajících systémů začíná brzdit Váš další růst. Nepodporují vzájemnou integraci a brání Vám v inovacích.
  • Jakákoliv nová verze jednoho ze systémů je noční můrou Vašich IT správců a má dopad na fungování firmy a přináší i nemalé finanční náklady.

Pokud je Vám některá z popisovaných situací blízká, obraťte se na nás. Na tým, který disponuje řadou sympatických osobností, jež každým dnem dřou na plný COALe a pomohou Vám vyřešit veškeré problémy. Více informací najdete také na našem webu coalios.cz.

S coaliosem na Czech On-line Expo se slevou!

Na veletrhu Czech On-line Expo představíme celou řadu našich dalších služeb. Jednoznačně se můžete těšit na HELIOS jedině od coalios a další. Pro všechny naše fanoušky, podporovatele a partnery již nyní přinášíme možnost pořídit si vstupenku na největší český e-commerce a on-line business veletrh se 17 tématickými konferencemi v 8 sálech v podobě 50% slevy na vstup! Tuto slevu uplatníte na webu organizátora veletrhu https://www.czechonlineexpo.cz/order při zadání slevového kódu coalios.


Zpět na výpis 16. 2. 2023