coalfamily:

HELIOS iNuvio

Využijte informační systém HELIOS iNuvio i ve vašem podniku a řiďte ho konečně chytře! Díky HELIOS iNuvio zrychlíte svou práci a významným způsobem ušetříte náklady na každodenní agendu a provozní procesy. Tento podnikový informační systém patří mezi nejrozšířenější a vyniká svou uživatelskou přívětivostí. Jeho uživatelské rozhraní je snadno ovladatelné a umožňuje jednoduchou editaci pracovního prostředí. HELIOS si můžete upravit přesně dle Vašich potřeb. Nemusí se jednat pouze o vizuální stránku, ale především o priority obsahu a jeho dostupnost.

Výhody

  • Modularita systému
  • Snížení chybovosti
  • Automatizace rutinních operací
  • Zrychlení a zpřehlednění práce s daty
  • Možnost napojení na externí aplikace
  • Integrace s jinými systémy
  • EDI komunikace
  • Personalizované uživatelské rozhraní

Jak to děláme

Efektivně a účelně! Jste nejenom naším partnerem, ale také součástí zkušeného týmu konzultantů a vývojářů, kteří maximálně usilují o naplnění Vašich požadavků. Společně najdeme ta nejefektivnější řešení pro Vaši společnost!

Analýza potřeb zákazníka

Během úvodní schůzky Vám přestavíme ERP systém HELIOS iNuvio a jeho hlavní přínosy. V dalším kroku Vám pomůžeme s analýzou potřeb a nastavením efektivních procesů ve Vaší společnosti.

Pomoc s vyřízením dotace

Společně s naším partnerem Vám pomůžeme vyřídit žádost o dotaci na digitalizaci Vaší společnosti.

Implementace a zaškolení klíčových uživatelů

Po sestavení implementačního týmu z řad konzultantů, ale také klíčových uživatelů na Vaší straně začneme s implementací. Následně připravíme zaškolení uživatelů, kteří budou systém HELIOS iNuvio využívat.

Podpora a následný rozvoj

Po úspěšném zavedení systému do provozu (Go-live) Vám budou naši konzultanti a vývojáři k dispozi při řešení problémů, instalaci nových verzí a dalším rozvoji Vašeho systému HELIOS iNuvio.

Napojení Shoptetu na HELIOS

Propojení informačního systému HELIOS iNuvio a eshopu Shoptet pomocí Shoptet API, které umožňuje nejrychlejší, nejbezpečnější a nejobsáhlejší řešení propojení. Komunikace probíhá přes náš cloudový API server, neprobíhá tedy na přímo a tím je zajištěna velmi vysoká míra zabezpečení! Stačí aktivovat a nastavit doplněk v Shoptetu a nastavit obslužnou aplikaci na straně HELIOS iNuvio. VÍCE INFO